Zwangerschapsfotografie. Elegant en klassiek in tijdloze kunstwerken.

Zwangerschapsshoot elegante en stoere shoot in de studio van Proudbelly

Vrouwen in hun kracht!

Het proces blijft zo bijzonder magisch hoe een nieuw leven groeit in de veilige omgeving van de baarmoeder en dicht bij moeders hart. De enige plek waar een mini hoopje cellen ontstaan en groeien tot een mini mensje. Jouw lichaam die 9 maanden veranderingen zal ondergaan en dat kan je soms best onzeker maken, maar omarm jouw vrouwelijkheid. Wees trots op jouw krachtige lichaam dat nu zo hard werkt om een klein nieuw mensje te laten groeien in jouw buik!

Met en voor krachtige stralende zwangere vrouwen wil ik bijzondere pure beelden creëren om deze periode vast te leggen! 

De herinneringen die je later wilt, maak je nu.

Mijn werk

Zwangerschapsfotografie
Portretfotografie
Zwangerschapsshoot clean strakke look
Zwangerschapsfotografie
Zwangerschapsfotografie
portretfotografie
Zwangerschapsshoot in studio van Proudbelly - silhouet zwangere buik

Mijn werkwijze

De fotoshoot draait helemaal om jou! Het is echt even een momentje voor jou. Vind je het best spannend om voor de camera te staan? Dat hoeft echt niet! 

Tijdens de fotoshoot zal ik jou begeleiden van begin tot eind, in poses, waar je je armen kunt laten en waar je het beste kunt kijken. Het is ook echt niet verplicht om jouw blote buik te laten zien, als je dat niet wilt. Voel jij je prettiger met een (strak) shirt of een leuke jurk is dat ook goed. We maken echt samen de beelden.

Als jij via de website jouw Proud Belly of Proud Mom shoot hebt aangevraagd, neem ik contact met jou op via de mail of telefoon en leren we elkaar al een beetje kennen. We bespreken samen wat jij fijn vindt, wat je mooi vindt en vanuit daar gaan we samen kijken wat we nodig hebben om dat mooie beeld van jou te maken. Ik maak een inspiratie moodboard zodat je alvast een beetje kan zien wat ons uitgangspunt zal zijn voor de fotoshoot.

In de studio bouw ik een kleine setting op met achtergronddoeken. Ik fotografeer jou dan echt in portretstijl met een touch of magazinestyle. Om de mooiste beelden samen te creëren, denk ik graag met je mee m.b.t. de kledingkeuze.  Het allerbelangrijkste is dat jij je prettig voelt in de kleding die je wilt gaan dragen tijdens de fotoshoot. We kijken samen wat jij wil uitstralen. We kiezen mooie items uit jouw eigen kast, maar we kunnen ook gebruik maken van items die ik in mijn studio heb hangen. 

Wil je een fotoshoot boeken, plan die dan op tijd in, zo weet je zeker dat je nog een plekje heb en heb je tevens ook iets om naar uit te kijken.

De mooiste tijd voor een Proud Belly shoot is tussen de 30 en 36 weken, dan heeft jouw buik een mooie ronde vorm die zich goed laat fotograferen en ben jijzelf nog redelijk fit.

Voor de Proud Mom shoot bekijken we samen even wat de beste tijd zal zijn voor jouw kleintje. Omdat kleintjes het soms al snel zat zijn bespreken we goed welke beelden we willen gaan maken samen zodat ik alles al klaar kan zetten, zodat we lekker door kunnen. 

zwangerschapsshoot, zwangerschapsfotografie
Pakket 1
Proud Belly shoot €350,= *
 • Een fotosessie voor 1 persoon.
 • Voorbereidingsgesprek.
 • Een fotosessie van 75 minuten met mijn creativiteit en foto- nabewerking.
 • Mogelijkheid voor het wisselen van 3 outfits tijdens de shoot, die je zelf meeneemt.
 • Inclusief 10 bewerkte foto’s naar keuze.
 • Na de zwangerschapsshoot ontvang jij binnen 2 weken een persoonlijke online gallery waaruit jij je keuze van 10 foto’s kan maken.
 • Mogelijkheid om achteraf nog extra foto’s bij te kopen. Tegen een meerprijs van €10,= per foto.
Pakket 2
Proud Belly shoot €525,= *
 • Een fotosessie voor 1 persoon.
 • Voorbereidingsgesprek.
 • Moodboard ter inspiratie voor de Proud Belly shoot.
 • Een fotosessie van 120 minuten met mijn creativiteit en foto- nabewerking.
 • Inclusief visagie en haar (ong. 90min).
 • Mogeljkheid tot wisselen van 5 outfits tijdens de shoot plus de mogelijkheid om naast je eigen kleding ook de kleding te gebruiken in de studio.
 • Drinken en wat lekkers voor onder de shoot.
 • Mogelijkheid voor het wisselen van meerdere outfits tijdens de shoot en je mag gebruik maken van mijn client closet. 
 • Inclusief alle mooiste bewerkte foto’s van de shoot. Geselecteerd door mij.
 • Na de zwangerschapsshoot ontvang jij binnen 2 weken een persoonlijke online gallery met de foto’s van jouw shoot.
Portretfotografie
Pakket
Proud Mom shoot €250,= *
 • Een fotosessie voor moeder en kind.
 • Voorbereidingsgesprek.
 • Een fotosessie van 45 minuten met mijn creativiteit en foto- nabewerking.
 • Keuze uit 1 kleur achtergrond.
 • Inclusief 5 bewerkte foto’s naar keuze.
 • Na de zwangerschapsshoot ontvang jij binnen 2 weken een persoonlijke online gallery waaruit jij je keuze van 5 foto’s kan maken.
Extra optie voor
Proud Mom shoot
 • Boeken van visagie en haar voor moeder (ong 90min) kosten op aanvraag.
 • Mogelijkheid om achteraf nog extra foto’s bij te kopen. Tegen een meerprijs van €10,= per foto.
 • Extra achtergrondkleur keuze incl. 2 bewerkte foto’s  €25,=
 • Extra kindje €50,=  incl. 3 bewerkte foto’s.

*Prijzen zijn inclusief BTW. Bij een boeking van een Proud Belly of Proud Mom shoot ga je akkoord met het gebruiken van de foto’s op mijn website en mijn social media kanalen, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Lieve woorden

Wauw wauw wauw, wat ben ik ontzettend blij met mijn foto's van Proud Belly! Ontzettend fijne en gave ervaring rijker en wat een geweldige fotografe is Lisette, echt een aanrader!
Mariska
Mijn zwangerschapsshoot bij Lisette was een ontzettend gezellige middag. Lisette is een hele prettige fotograaf om mee te werken. Ze heeft goede ideeën, is professioneel en levert uitstekend werk. Mijn foto's zijn werkelijk prachtig geworden! Daarnaast is zij een fijn mens en ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Aanrader!
Sandra
"De zwangerschapsshoot met Lisette was een hele fijne ervaring! Lisette begreep vanaf het begin wat mijn ideeën waren. De dag zelf was ontspannen, gezellig, professioneel en het resultaat in één woord: prachtig!"
Inge
Toen ik 36 weken zwanger was van ons wondertje heb ik samen met mijn zus een enorm leuke fotoshoot gedaan bij Lisette. Vanaf het moment dat we elkaar hadden ontmoet voelde het al gelijk vertrouwd. Van te voren hadden we al wat dingentjes besproken, wat erg fijn was omdat we zo ook al een beetje wisten wat de bedoeling was. Tijdens het shoot luistert Lisette goed naar wat jij wilt laten zien op beeld. We hebben tijdens het shooten veel gelachen en enorm naar ons zin gehad. Dit is ook goed te zien op de foto’s. Wauw wat een mooie en dierbare foto’s heb ik van de tijd dat ik liep te pronken met mijn buik!
Esther

Veel gestelde vragen

Via het contactformulier op de website kan je een aanvraag doen voor jouw Proud Belly of Proud Mom shoot. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen om samen de shoot te plannen. Heb je eerst nog wat vragen dan mag jij mij ook altijd een mailtje sturen naar info@proudbelly.nl. Als ik telefonisch contact met jou opneem bespreken we jouw wensen, details zoals kledingkeuze en natuurlijk plannen we een tijd en datum wanneer de shoot zal plaatsvinden.

Als we telefoninsch een datum hebben gepland zal je van mij per email de factuur ontvangen met nog wat tips voor de shoot. De foto’s zal je binnen 2 weken na de shoot ontvangen.

De foto’s worden digitaal aangeleverd in een online gallery met een persoonlijk password. Je ontvangt de foto’s in hoge resolutie.

In mijn studio staat mijn achtergrondsysteem opgesteld voor het raam, voor het mooiste en beste licht. Ik fotografeer met natuurlijk daglicht en ook met flitslicht en maak daarbij soms ook gebruik van reflectieschermen. Ik begeleid je in poses, blikken en tussendoor laat ik je zien wat we samen hebben neergezet.

Alles wat je voorafgaand kan doen om je voor te bereiden op je fotoshoot bespreken we tijdens ons telefonisch gesprek voor de voorbereiding. Maar er zijn een aantal simpele dingen die je altijd kan doen:

Zorg dat je de kleding die je wil dragen op tijd hebt uitgezocht en dat het gewassen en gestreken is. Check of het nog nodig is om dat ene ongewenste verdwaalde haartje weg te scheren en of je schone, verzorgde nagels hebt. Het belangrijkste is dat je je op de dag van de shoot niet gehaast of onzeker hoeft te voelen!

Het is echt een aanrader om je haar & make up te laten doen door 1 van mijn visagisten. Dit geeft net een extra touch aan je foto’s en het is voor jezelf een extra verwenmomentje en hoef je daar niet over na te denken, maar doen wij dat voor je. 

Maar je bent natuurlijk helemaal vrij om ook je eigen make up en haar te doen. 

 

RAW- bestanden worden niet vrijgegeven. RAW foto’s moeten bewerkt worden. Zonder bewerking zijn ze onbruikbaar en het bewerken is deel van het hele proces, dus ook de reden waarom je voor mij als fotograaf kiest. De foto’s die je ziet weerspiegelen mijn stijl als fotograaf dat is inclusief het fotograferen en de bewerking.

De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden en publicaties zonder mijn toestemming (Gebruiksrecht). De rechten van de foto’s blijven ten alle tijden bij Proud Belly. Het aanpassen van foto’s, zoals bv een andere uitsnede of andere bewerking, is daarom niet toegestaan (Auteursrecht). Tenzij anders is afgesproken vooraf.

Proud Belly is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte bestanden (foto’s). Zorg daarom zelf altijd voor een back up op je eigen pc of harddisk. Mijn geselecteerde en bewerkte foto’s worden maximaal 2 jaar bewaard.

Proud Belly bewerkt de bestanden (foto’s) op een gekalibreerd beeldscherm zodat de kleuren goed worden afgestemd. Proud Belly kan aanbevelingen doen voor het afdrukken. Proud Belly is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de foto’s bij het afdrukken elders.

Ja, voor Proud Belly is dit ook een middel om nieuwe klanten aan te trekken. Daarom wordt naamsvermelding ook altijd zeer gewaardeerd als jullie zelf een foto gebruiken op jullie eigen social media. Bij het boeken van een Proud Belly of Proud Mom shoot ga je akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media. Proud Belly kan de gemaakte foto’s gebruiken voor Social Media (bv Facebook, Instagram, blog of website) Heb je hier bezwaar tegen? Geen probleem, maar dan hoor ik dat graag vooraf de shoot.

Maak een afspraak!

Wat leuk dat ik jou mag gaan ontvangen in mijn studio!

Via onderstaand reserveringssysteem geef je aan hoeveel weken je in verwachting bent en in welke week van je zwangerschap je graag een afspraak zou willen boeken. Op basis van deze gegevens neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.