Silhouetfotografie

Welkom!

Tof dat je een kijkje komt nemen op mijn fotografie pagina. Ik ben Lisette en ik wil graag voor jou dat kunstwerk voor aan de muur fotograferen.

Jij in Silhouet, een artistieke vertaling om jouw vrouwelijke vormen te eren tijdens jouw zwangerschap.

Een mooi cadeau aan jezelf!

Maak jouw interieur persoonlijker, door zelf centraal te staan in jouw eigen kunstwerken!

Mijn werkwijze

Het Silhouet portret draait helemaal om jouw contouren! Vind je het best spannend om voor de camera te staan? Dat hoeft echt niet! Tijdens de fotoshoot zal ik jou begeleiden in de poses van begin tot eind. 

Als jij via de website jouw Silhouet shoot hebt aangevraagd, neem ik contact met jou op via de telefoon en leren we elkaar al een beetje kennen.

Ik zal mijn visie op silhouet wat toelichten en vanuit daar gaan we samen kijken wat we nodig hebben om dat mooie silhouet portret van jou te maken. 

 

In de studio bouw ik een kleine setting op om mooie silhouetten te fotograferen.  Om het mooiste silhouet samen te creëren, denk ik graag met je mee m.b.t. de kleding en accessoires.  

Wil je een fotoshoot boeken, plan die dan op tijd in, zo weet je zeker dat je nog een plekje heb en heb je tevens ook iets om naar uit te kijken.

De mooiste tijd voor een Silhouet shoot is wanneer jouw buik een mooie ronde vorm heeft, die zich goed laat fotograferen van de zijkant, jouw silhouet. 

Silhouet zwangerschap
Silhouet shoot €475,= *
  • Een fotosessie voor 1 persoon.
  • Voorbereidingsgesprek per telefoon.
  • Een fotosessie van 60 minuten met mijn creativiteit en foto- nabewerking.
  • Mogelijkheid voor het wisselen van outfit en/of accessoires tijdens de shoot, die je zelf meeneemt.
  • Inclusief een kunstwerk voor aan de muur. Een ingelijste hoogwaardige afdruk in formaat 30×40.
  • Inclusief 3 digitale HR fotobestanden, waarvan 1 in print word afgedrukt.
  • Na shoot ontvang jij binnen 2 weken een persoonlijke online gallery waaruit jij jouw keuze kan maken voor 3 HR digitale fotobestanden waarvan 1 wordt afgedrukt
Extra informatie

Jouw kunstwerk voor aan de muur zal bestaan uit een foto in formaat 30×40 afgedrukt op hoogwaardig dibond en omlijst door een zwarte baklijst waardoor de foto iets lijkt te zweven. Een echt kunstwerk voor aan de muur!

Eventueel komen er meerkosten bij voor het maken in andere keuzes zoals:

  • Groter formaat 
  • Mogelijkheid in witte baklijst 

*Prijzen zijn inclusief BTW. Bij de boeking van een Silhouet shoot ga je akkoord met het gebruiken van de foto’s op mijn website en mijn social media kanalen, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Lieve woorden

Wauw wauw wauw, wat ben ik ontzettend blij met mijn foto's van Proud Belly! Ontzettend fijne en gave ervaring rijker en wat een geweldige fotografe is Lisette, echt een aanrader!
Mariska
Mijn zwangerschapsshoot bij Lisette was een ontzettend gezellige middag. Lisette is een hele prettige fotograaf om mee te werken. Ze heeft goede ideeën, is professioneel en levert uitstekend werk. Mijn foto's zijn werkelijk prachtig geworden! Daarnaast is zij een fijn mens en ze zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt. Aanrader!
Sandra
"De zwangerschapsshoot met Lisette was een hele fijne ervaring! Lisette begreep vanaf het begin wat mijn ideeën waren. De dag zelf was ontspannen, gezellig, professioneel en het resultaat in één woord: prachtig!"
Inge
Toen ik 36 weken zwanger was van ons wondertje heb ik samen met mijn zus een enorm leuke fotoshoot gedaan bij Lisette. Vanaf het moment dat we elkaar hadden ontmoet voelde het al gelijk vertrouwd. Van te voren hadden we al wat dingentjes besproken, wat erg fijn was omdat we zo ook al een beetje wisten wat de bedoeling was. Tijdens het shoot luistert Lisette goed naar wat jij wilt laten zien op beeld. We hebben tijdens het shooten veel gelachen en enorm naar ons zin gehad. Dit is ook goed te zien op de foto’s. Wauw wat een mooie en dierbare foto’s heb ik van de tijd dat ik liep te pronken met mijn buik!
Esther

Veel gestelde vragen

Via het contactformulier op de website kan je een aanvraag doen voor jouw Silhouet shoot. Ik zal dan zo snel mogelijk contact met jou opnemen per telefoon om samen de shoot te bespreken en te plannen. Heb je eerst nog wat vragen dan mag jij altijd een mailtje sturen naar info@proudbelly.nl. Als ik telefonisch contact met jou opneem bespreken we jouw wensen, details zoals kledingkeuze en natuurlijk plannen we een tijd en datum wanneer de shoot zal plaatsvinden.

Als we telefoninsch een datum hebben gepland zal je van mij per email de factuur ontvangen. De factuur dient minimaal een week voor de shoot betaald te zijn.

Nee. Ik heb specifiek gekozen voor dit pakket om met prints als resultaat af te leveren, omdat ik geloof dat foto’s wanneer ze afgedrukt zijn pas echt die waarde geven. ze komen dan ook echt tot hun recht en geven het wauw effect.

Om jouw keuze te maken worden de foto’s van de shoot digitaal aangeleverd in een online gallery met een persoonlijk password. Na jouw keuze zal je de 3 fotobestanden digitaal ontvangen in HR en waarvan 1 foto zal je dan jouw ingelijst kunstwerk ontvangen.

In mijn studio zal in een kleine opstelling maken om silhouetten te maken. Ik zal je begeleiden tijdens de gehele shoot in poses.

Alles wat je voorafgaand kan doen om je voor te bereiden op je fotoshoot bespreken we tijdens ons telefonisch gesprek voor de voorbereiding.

RAW- bestanden worden niet vrijgegeven. RAW foto’s moeten bewerkt worden. Zonder bewerking zijn ze onbruikbaar en het bewerken is deel van het hele proces, dus ook de reden waarom je voor mij als fotograaf kiest. De foto’s die je ziet weerspiegelen mijn stijl als fotograaf dat is inclusief het fotograferen en de bewerking.

De foto’s mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden en publicaties zonder mijn toestemming (Gebruiksrecht). De rechten van de foto’s blijven ten alle tijden bij Proud Belly. Het aanpassen van foto’s, zoals bv een andere uitsnede of andere bewerking, is daarom niet toegestaan (Auteursrecht). Tenzij anders is afgesproken vooraf.

Proud Belly is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte bestanden (foto’s). Zorg daarom zelf altijd voor een back up op je eigen pc of harddisk. Mijn geselecteerde en bewerkte foto’s worden maximaal 2 jaar bewaard.

Proud Belly bewerkt de bestanden (foto’s) op een gekalibreerd beeldscherm zodat de kleuren goed worden afgestemd. Proud Belly is niet aansprakelijk voor de kwaliteit van de foto’s bij het afdrukken elders.

Ja, voor Proud Belly is dit ook een middel om nieuwe klanten aan te trekken. Daarom wordt naamsvermelding ook altijd zeer gewaardeerd als jullie zelf een foto gebruiken op jullie eigen social media. Bij het boeken van een Silhouet shoot ga je akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media. Proud Belly kan de gemaakte foto’s gebruiken voor Social Media (bv Facebook, Instagram, blog of website) Heb je hier bezwaar tegen? Geen probleem, maar dan hoor ik dat graag vooraf de shoot.

Maak een afspraak!

Wat leuk dat ik jou mag gaan ontvangen in mijn studio!

Via onderstaand reserveringssysteem geef je aan hoeveel weken je in verwachting bent en in welke week van je zwangerschap je graag een afspraak zou willen boeken. Op basis van deze gegevens neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.