en ik ben geboren in de zomer van het jaar 1980. Ik woon samen met mijn vriend en 2 tienerdochters in Dordrecht. Ik heb sinds mijn 20ste diabetes type 1 en heb zo mijn eigen struggles met mijn lichaam. Maar leert het mij ook waardering te hebben voor wat je lichaam allemaal aan kan.

Al vanaf dat ik een klein meisje was ben ik iemand die graag mooie dingen maakt met mijn handen, creatief bezig is. Ik ben altijd bezig om alles in en om het huis gezellig te maken, ik kan dan ook regelmatig dingen verplaatsen of veranderen in huis. Na mijn mavo een opleiding ben ik dan ook een creatieve opleiding gaan volgen aan het Nimeto in Utrecht en heb ik daar ook mijn meesterschilder diploma behaald.

HOI!
MIJN NAAM IS LISETTE,

Nu op mijn 43ste komt alles eindelijk samen, mijn waardering van het menselijk lichaam, het creatief bezig zijn met moderne technologie en het met de hand afwerken van een persoonlijk kunstwerk voor in jou interieur!

Verder kan ik soms een tikkie ongeduldig zijn met dat als ik iets in mijn hoofd heb het dan ook vaak gelijk moet, maar helaas werkt dat niet altijd zo.

Je zal mij het meeste gekleed zien in casual kleding, daar voel ik mijn het prettigste in. Ik kan absoluut niet op hakken lopen en zal je dan ook alleen maar gympen vinden in mijn schoenenkast. Maar zomers loop ik het liefst lekker op mijn blote voeten als het kan. De zondagen zijn voor mij echt relax dagen waarin ik lekker lui kan zijn en me goed kan vermaken op de bank met een serie en een grote mok groene thee.

Mijn vrije tijd breng ik graag door met mijn gezin. Ik kan erg genieten van een weekendje weg of struinen door een authentiek stadje met gezellige straatjes. Ik vind het heerlijk om in het voorjaarszonnetje te zitten, een lunch buiten de deur of lekker bij te kletsen met een paar vriendinnen.

"Jaren lang heb ik me best vaak afgevraagd waarom ik nou die opleiding gevolgd heb, omdat ik er na mijn opleiding verder niets mee deed op werkgebied."

Ik ben niet gemaakt voor hitte, dus een hele warme zomer word ik niet echt blij van.
Ik hou wel heel erg van het voorjaarszonnetje.

04.

Ik ben gek op planten in het interieur, maar ook in mijn werkplek zal je ze tegenkomen.  

03.

Ik ben een hopenloze romanticus. Ben ook echt een sucker voor romantische films. 

02.

Ik kan een enorme kluns zijn. Er gaat regelmatig wel wat mis als ik iets moet doen of ergens heen moet.

01.

een paar leuke weetjes over mij

Fun facts

bekijk meer

Portfolio

- Odile -

Net als meerdere aanstaande moeders dacht ik: mijn zwangerschap wil ik vastleggen! Na wat onderzoek te hebben gedaan naar de 3D beeldjes, bleek voor mij dat Lisette de mooiste maakt. Waarom? Omdat je de lijnen van de printlaagjes niet ziet, zo mooi!

Lisette zorgde ervoor dat ik in mijn mooiste week gescand kon worden. Een fijne mooie ruimte met de rust van Lisette zorgde ervoor dat ik geen problemen had bij het uit de kleren gaan. Het scannen is echt zo gedaan en vooraf hebben we samen gekeken naar een houding die goed bij mijn lichaam paste. Inmiddels staat mijn beeldje prachtig in mijn woonkamer en kijk ik vol trots terug op mijn zwangerschap. Super bedankt Lisette! Zeker een aanrader!

- esther -

Een paar maanden geleden heeft Lisette mij gevraagd om model te staan voor een kunstwerk van mijn lichaam. Lisette ken ik al een langere tijd dus ik twijfelde geen seconde.

Vanaf het moment dat ik Lisette ontmoette straalde ze al uit wat voor een passie ze heeft voor haar vak. Ik werd totaal gerust gesteld tijdens onze afspraak. Van te voren had ze al goede research gedaan m.b.t poses, dit zorgde ervoor dat het scannen van mijn lichaam soepeltjes verliep. Tijdens de afspraak hebben we veel gekletst en gelachen. Ik ben mega blij met het eindresultaat!  

- megan -

Na lang twijfelen over een zwangerschapsbeeldje heb ik Lisette via Instagram gevonden met haar bedrijf. 

Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Ik vond het een hele mooie en bijzondere ervaring en vooral het zwangerschapsbeeldje is zo mooi en uniek.
Lisette is een lieve en gezellige vrouw en neemt echt de tijd voor je. Ik zou het iedereen aanraden want de tijd kan je niet meer terug draaien en nu heb je toch een mooi en persoonlijk beeldje van je eigen zwangere lichaam.

- Joop -

Waanzinnig resultaat! Ik had van te voren de voorbeelden gezien, maar het overtreft de verwachting. Lisette weet waar ze over praat en is zeer kundig!

Persoonlijke aanpak, professionele studio en ruime keuze in opties.

Lieve woorden

Laat jouw lichaam vereeuwigen in een prachtig kunstwerk...

Wil jij ook een een adembenemend 3D-kunstwerk van jouw eigen lichaam?
Neem contact op voor de mogelijkheden of maak direct een afspraak.