Een uniek 3D zwangerschapsbeeldje

Eén van de wonderen van het vrouwelijk lichaam is leven geven.

Jouw zwangere lichaam wat voor 9 maanden elke dag een beetje veranderd en een veilige plek creëert in jouw buik om een nieuw mensje te laten groeien. Met liefde vang ik deze bijzondere periode voor jou in een uniek beeld, zodat je voor altijd even terug kunt naar de tijd dat je zwanger was. Een waardevolle herinnering in een prachtig stukje kunst.

"Elke buik is uniek. Juist daarom verdient jouw buik om vereeuwigt te worden in een bijzonder en uniek kunstwerk."

Je eigen stukje kunst in jouw huis

Mijn werkwijze

In onderstaand stappenplan beschrijf ik hoe ik samen met jou tot een prachtig zwangerschapsbeeldje kom. Mocht je na het lezen nog vragen hebben, neem dan gerust contact met mij op.

Stap 1 – Een afspraak boeken

Een afspraak boeken kan vanaf het moment dat je zwanger bent. Ik adviseer om de afspraak te plannen zodra je weet dat jouw zwangerschap wil laten vastleggen. Een mooie periode voor de scan is tussen week 31 en 36 weken van je zwangerschap. In deze weken staat jouw buik nog mooi hoog en is je buik ook mooi rond. 
Voor het mooiste resultaat adviseer ik jou om je zonder kleding te laten scannen. 

Stap 2 – Maak kennis met Proud Belly

Na het maken van je afspraak ontvang ik jou graag in mijn Studio in Dordrecht. Onder een lekker kopje thee bespreken we welke pose jij mooi vind en kan je je keuze maken in welk materiaal en uitstraling jij wil voor jouw zwangerschapsbeeldje.
Als we jouw keuze voor jouw zwangerschapsbeeldje hebben opgeschreven ontvang je van mij  een betaalverzoek via Whatsapp en kan je die voldoen in de studio.

Stap 3 – Het maken van jouw buik scan

Dan is het moment suprême aangebroken. Je mag je gaan omkleden en plaatsnemen op de aangegeven plek in de pose die we samen voor jou gekozen hebben. De uitdaging zit ‘m voor jou vooral in het stilstaan voor ongeveer 2 minuten, terwijl ik met de scanner om jou heen zal lopen. 

Stap 4 – Het vervaardigen van jouw Zwangerschapsbeeldje. 

De scan is de basis voor het vervaardigen van jouw beeldje.

Na de sessie ga ik verder, ik bewerk het digitale bestand zorgvuldig tot een print klaar 3D bestand. Het wordt vervolgens met de beste technologie geprint en ik zal jouw beeldje met alle zorgvuldigheid met de hand nabewerken in de uitvoering van jouw keuze.

Na 10 tot 12 weken is jouw beeldje gereed en klaar om bij mij in de studio opgehaald te worden of naar je huisadres verstuurd te worden. 

Collectie Proud Belly

Tarieven

Bij een boeking van een zwangerschapsbeeldje ga je akkoord met het gebruiken van de foto’s op mijn website en mijn social media kanalen, tenzij vooraf anders is afgesproken.

Lieve woorden

“Wat ben ik ontzettend blij met mijn zwangerschapsbeeldje! Het is een bijzondere en unieke herinnering aan de tijd van mijn zwangere buik. Het is een mooi cadeau aan jezelf! Het beeldje is erg persoonlijk, maar door deze pose zet ik het beeldje met trots in de woonkamer neer. Ik heb overigens de afspraak bij Lisette in de studio als erg prettig ervaren. Ze neemt echt de tijd voor je en heeft een apart plekje ingericht waar je rustig kunt uitkleden. Door de gemoedelijke sfeer en doordat Lisette alles rustig met je doorneemt onder een genot van een kopje thee, voel je je direct op je gemak!”
Denise
"Ik ben met een zwangerschapstermijn van 34 weken + 2 dagen bij Lisette geweest voor een 3D zwangerschapsbeeldje. Wat heb ik een fijne en leuke ervaring opgedaan! Lisette is een rustige vrouw die je vanaf het eerste moment meteen op je gemak stelt! Zelf vond ik het heel fijn om met haar samen te werken zodat we tot een mooi beeldje kwamen. Ze houd rekening met alle lichamelijke “klachten” die tijdens een zwangerschap mee kunnen spelen en houd rekening met de wensen! Nadat de bodyscan was gemaakt vond ik dat ik heel fijn op de hoogte werd gehouden wanneer het beeldje verwacht werd etc! En het eindresultaat is zo geweldig! Ik ben zo ontzettend blij en dankbaar voor de mooie herinnering die ik nu heb aan een van de mooiste momenten uit mijn leven. Het is zo uniek ✨"
Naomi
Net als meerdere aanstaande moeders dacht ik: mijn zwangerschap wil ik vastleggen! Ik dacht gelijk aan een fotoshoot, ondanks dat ik niet graag in de spotlight sta. En daar was Lisette van Proud Belly tussen mijn zoekresultaten. Ik was gelijk om: dit past bij mij! Na wat onderzoek te hebben gedaan naar de 3D beeldjes, bleek voor mij dat Lisette de mooiste maakt. Waarom? Omdat je de lijnen van de printlaagjes niet ziet, zo mooi! Ik was al wat verder in mijn zwangerschap, maar Lisette zorgde ervoor dat ik in mijn mooiste week gescand kon worden. Een fijne mooie ruimte met de rust van Lisette zorgde ervoor dat ik geen problemen had bij het uit de kleren gaan. Het scannen is echt zo gedaan en vooraf hebben we samen gekeken naar een houding die goed bij mijn lichaam paste. Inmiddels staat mijn beeldje prachtig in mijn woonkamer en kijk ik vol trots terug op mijn zwangerschap. Super bedankt Lisette! Zeker een aanrader!
Odile
Na lang twijfelen over een zwangerschapsbeeldje heb ik Lisette via Instagram gevonden met haar bedrijf Proud Belly. Via het contactformulier heb ik mijn gegevens achter gelaten en kreeg ik al snel contact met Lisette. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan! Ik vond het een hele mooie en bijzondere ervaring en vooral het zwangerschapsbeeldje is zo mooi en uniek. Lisette is een lieve en gezellige vrouw en neemt echt de tijd voor je. Ik zou het iedereen aanraden want de tijd kan je niet meer terug draaien en nu heb je toch een mooi en persoonlijk beeldje van je eigen zwangeren lichaam.
Megan

Veel gestelde vragen

In principe mag je een afspraak boeken wanneer jij je buik op zijn mooist vindt. Ik adviseer een afspraak te boeken zodra je weet dat jij je zwangerschap wil laten vastleggen.  Een mooie periode voor de scan is tussen week 31 en 36 weken zwangerschap. Je buik is dan mooi rond en voel je je nog fit genoeg. Vanaf week 37 is de kans op de bevalling een stuk groter.

Ik werk niet met een wachtlijst daarom adviseer ik je om ruim van te voren een afspraak te boeken. 

Nee, absoluut niet. De scanner werkt met dezelfde technologie als een fotocamera en maakt bijna 1000 foto’s per minuut. De scanner geeft tijdens het scannen wat flitsen, die kunnen eventueel als vervelend ervaren worden, hier kan je eventueel een zonnebril voor op zetten.

Heb je epilepsie dan is het niet verstandig om een zwangerschapsbeeldje te laten maken. Bij een lichte vorm kan je gebruik maken van een zonnebril. Maar het blijft wel je eigen verantwoordelijkheid.

Een afspraak duurt ongeveer een uur.

 Als je lang haar heb, neem dan een elastiekje mee om je haar uit je nek te halen voor tijdens het scannen. .

Dat hoeft niet. Ik kan het bestand zo na bewerken als jij wilt, met of zonder schaamhaar.

Nadat we jou keuze voor jouw zwangerschapsbeeldje hebben opgeschreven, ontvang je van mij een betaalverzoek via Whatsapp die je dan voldoen.

Na 8 tot 12 weken is jouw beeldje helemaal klaar en kan je het komen ophalen in de studio of kan het naar jouw huisadres (aangetekend) verzonden worden.

Jazeker! Niets leuker om een 3D beeldje als cadeau te kunnen geven toch? 

Als je mij een e-mail stuurt met het adres waar je de cadeaubon wilt ontvangen, de naam van de zwangere, de uitgerekende datum en het bedrag dat je wilt geven, dan sturen wij deze naar je op. De cadeaubon is verpakt in een mooie envelop met strik. Je ontvangt de factuur voor de cadeaubon per e-mail, deze dient voor het opsturen van de cadeaubon betaald te zijn. Het is uiteraard mogelijk, als de zwangere zelf voor ander materiaal kiest, om bij te betalen.

Maak een afspraak!

Wat leuk dat ik jou mag gaan ontvangen in mijn studio!

Via onderstaand reserveringssysteem geef je aan hoeveel weken je in verwachting bent en in welke week van je zwangerschap je graag een afspraak zou willen boeken. Op basis van deze gegevens neem ik contact met je op om een afspraak in te plannen.
Wanneer je een afspraak boekt ontvang je van mij een bevestiging van de reservering.